Paris Hilton paljasti salaisuuksiaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton on nyt paljastanut itsestään ja elämästään asioita, joista on aiemmin kuultu vain huhupuheita. Esquire-lehden haastattelussa Hilton vahvisti tiedot muiden muassa asuvalinnoistaan.

– En koskaan käytä iltapukua kahta kertaa. Lahjoitan ne hyväntekeväisyyteen ja he huutokauppaavat asut. Rahat menevät rintasyöpää, skitsofreniaa ja AIDS:ia sairastavien hyväksi, Paris Hilton kertoi.

Lisäksi hän kumosi huhut siitä, ettei hän tekisi lainkaan töitä. Hilton kertoi heräävänsä arkiaamuisin seitsemältä ja tekevänsä töitä yli puoleenyöhön. Paris kertoi myös että hänen nimeään kantaviin hajuvesiin on lisätty paljon feromoneja, jotta ne vetäisivät puoleensa vastakkaista sukupuolta.

– Sitä ei ehkä voi olla kuuma pakkaus enää 75-vuotiaana. Ainakaan nuoret eivät pidä sinua silloin seksikkäänä, mutta aviomies pitää, Paris Hilton kuvaili itseään hieman vanhempana.