Scarlett Johansson laihtui – rinnat katosivat, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja äänestetty näyttelijä Scarlett Johansson on ollut miesten päiväunien kohteena erityisesti rintavarustuksensa ansiosta. Nyt muodot ovat kuitenkin kadonneet.

Scarlett Johansson on juuri aloittanut pitkän tauon näyttelemisestä. Hän totesi äskettäin, että perheen perustaminen voisi olla nyt paikallaan. Taannoin Ryan Reynoldsin kanssa naimisiin menneen näyttelijän seuraavaa elokuvaa aletaan kuvaamaan vasta ensi vuoden syksyllä, joten nyt jos koskaan olisi oivallinen mahdollisuus lapsen saamiseen.

Loman alettua Scarlett Johansson on kuitenkin silminnähden laihtunut, ja samalla kilojen myötä myös hänen muotonsa ovat kadonneet. Supertähti on nyt kuvattu The Spirit -elokuvan ensi-illassa Hollywoodissa. Katso tuoreet kuvat tästä tai tästä!

Scarlett nousi tänään otsikoihin myös kauppaamalla käytettyä nenäliinaansa eBay-huutokaupassa. Sillä on pyyhitty supertähden räkää flunssassa, jonka Scarlett sai omien sanojensa mukaan Samuel L. Jacksonilta. Nenäliina oli saatu Jay Lenolta, joten siinä on havaittavissa todellista historian siipien havinaa. Tällä hetkellä nenäliinasta on tarjottu 2.000 dollaria.