Televisioisäntä lähenteli Carmen Electraa luvallisesti, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuilta sekä televisio-ohjelmista ja monista elokuvista vuosien varrella tutuksi tullut Carmen Electra on taas kuuma puheenaihe, sillä hän poseeraa tammikuussa jälleen Playboyn kannessa. Rohkea poseeraus on tuonut mukanaan myös kutsuja keskusteluohjelmiin.

Toissailtana Carmen Electra oli vieraana amerikkalaisessa The Late Night With Craig Ferguson -ohjelmassa, mutta estradille astuessaan neitokaisen mikrofoni oli vielä kiinnittämättä. Keskusteluohjelman avulias isäntä Craig Ferguson rohkaisi kuitenkin mielensä ja pääsi asettelemaan nappimikrofonia Electran rinnuksiin oikein luvan kanssa.

Kenen tahansa miehen kädet tärisisivät pienemmästäkin suorituksesta, mutta Ferguson suoriutui mikrofonin asettamisesta lopulta hyvin. Katso kuvat suorituksesta tästä.