Anna Abreu edelleen albumilistan ykkösenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissakertaisen Idols-kisan menestyjä Anna Abreu jatkaa jo toista viikkoaan Suomen albumilistan ykkösenä uudella NOW-levyllään. 20. lokakuuta julkaistua albumia on myyty tähän mennessä jo noin 50.000 kappaletta.

Levyn lisäksi myös albumin ensimmäinen singlelohkaisu Vinegar on menestynyt mainiosti, mutta myös toinen single Silent Despair on saanut jonkin verran radiosoittoa. Levyn tuottanut Rauli ”Rake” Eskolin on parhaillaan ehdolla vuoden tuottaja -tittelin saajaksi suomalaisten tiskijukkien vuosiäänestyksessä.

Vuoden naissolistina taannoin Emma-palkittu Anna Abreu ehti työkiireiltään piipahtaa itsenäisyyspäivänä myös presidentti Tarja Halosen vastaanotolla Linnassa. Avomiehensä Panun kanssa juhlinut Anna valittiin illan näyttävimmäksi vieraaksi.