Melrose Place -tähti suostuisi alastonkuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna on kertonut suostuvansa alastonkuviin, mikäli sellainen pyyntö tulisi.

Rinna on edelleen Yhdysvalloissa kuuma julkkisnimi. Hänet on viime aikoina nähty muiden muassa Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Muodollisesti pätevä ja lukuisia kauneusleikkauksia vuosien varrella läpi käynyt näyttelijä kertoi voidaan pian nähdä vaikkapa Playboyn sivuilla.

– Olen maailman huonoin valehtelija. En voi valehdella, joten uskoakseni vastaisin myöntävästi, Rinna kertoi Extra-julkaisun haastattelussa.

45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.