Pete Parkkonen sai Anna Abreun tuottajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols 2008 -kilpailun suurin suosikki Pete Parkkonen putosi kisasta kolmantena samaan tapaan kuin Antti Tuisku ensimmäisellä tuotantokaudella. Tuttua kaavaa noudattaen kisan varmin menestyjä julkaisee myös albuminsa varsin pian.

Pete Parkkonen ryhtyy työstämään esikoislevyään heti alkuvuodesta ja hänen musiikkiaan tullaan kuulemaan ensimmäisen singlelohkaisun merkeissä jo alkukeväästä. Levyn tuottajaksi on kiinnitetty Rauli ”Rake” Eskolin, joka on tuottanut myös Anna Abreun musiikkia ja joka on parhaillaan ehdolla vuoden parhaaksi tuottajaksi tiskijukkien vuosiäänestyksessä.

– Tunnelma on aivan mahtava, odotan todella innoissani tulevaa! Pete kommentoi tunnelmiaan.

Pete esiintyy tänään entisen bändinsä, Planet Terrorin, kanssa Helsingin Gloriassa Cityrock-bändikisassa. Koska kisan säännöissä sanotaan, ettei kisaan osallistuvalla voi olla voimassa olevaa levytyssopimusta, astuu Sony Musicin kanssa tehty sopimus voimaan vasta kisan jälkeen.

Pete nähdään omilla keikoillaan joulukuun 27. päivä Helsingin Virgin Oilin Punakuonorockissa sekä tammi-helmikuussa Idoleita ja tähtiä 2009 -kiertueella.