David Copperfieldin avustaja loukkaantui vakavasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimman taikurinkaan temput eivät aina onnistu täydellisesti. Sen sai äskettäin huomata David Copperfieldin avustaja, joka loukkaantui esityksessä vakavasti ja kiidätettiin sairaalaan Las Vegasissa.

Keskiviikkona tähden avustaja, jonka nimeksi on kerrottu ainoastaan Brandon, oli esityksen aikana mukana lavalla. Onnettomuus ei kuulunut varsinaisesti temppuun. Miehen käsi joutui kuitenkin sen aikana vielä tuntemattomasta syystä lavalla olleen tehokkaan teollisuuspuhaltimen propellien väliin kohtalokkain seurauksin, People-lehti uutisoi. Tapahtumahetkellä lavalla oli runsaasti tehostesavua.

Avustajan käsi ruhjoutui pahasti puhaltinen lapojen välissä ja hän menetti heti tajuntansa. Taikuri Copperfield oli paikalla perjantaina, kun avustaja tuli tajuihinsa sairaalassa useiden tuntien leikkausoperaation jälkeen. Tähden tiedottajan mukaan Brandon alkoi herättyään vitsailla vakavasta loukkaantumisestaan huolimatta. Tämä johtui kuitenkin mahdollisesti siitä, että David Copperfield antoi miehelle lahjaksi lasten taikurisetin.