Lily Allen vilautti nolosti studiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Lily Allen on viime aikoina nähty usein varsin vähissä vaatteissa ja jopa yläosattomissa viihdelehtien sivuilla. Vaatteet eivät tunnu pysyvän luonnonlapsen päällä, mutta aivan joka paikassa neitokainen ei itsekään haluaisi paljastella.

Lily Allen on aiemmin todennut, ettei kadu paljastelujaan, mutta nyt hänkin on kohdannut tilanteen, jossa poppari nolostui pahemman kerran. Hän oli nimittäin viime huhtikuussa studiossa työstämässä uutta musiikkia yhdessä Blur-yhtyeen keulahahmon Damon Albarnin kanssa.

Popparien oli tuolloin määrä levyttää yhteiskappale, mutta toivottua inspiraatiota ei lopulta tullutkaan ja yhteistyö jäi vain suunnitelmaksi. Pitkän studiopäivän lopuksi jo muutenkin pilalle menneestä päivästä tuli Allenin osalta vieläkin huonompi.

Popparin lähtiessä studiolta hänen paitansa napit aukesivat yllättäen ja paljastivat hänen paljaat rintansa Albarnille. Lily ei tapausta kovin pitkään harmitellut ja kertoessaan siitä viime viikolla The Observer -lehdelle hän totesi vain ”olevansa niin cool”.