Murtovarkaita Paris Hiltonin kotona – miljoonien korut kateissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton on menettänyt miljoonien arvosta jalokiviä ja koruja, kun hänen kotiinsa murtauduttiin. Poliisi tutkii parhaillaan tapausta, jossa murtovarkaat olivat päässeet tunkeutumaan Hiltonin kotiin ja makuuhuoneeseen.

Viranomaisten mukaan murtautujien matkaan lähti peräti kahden miljoonan dollarin edestä koruja. Murto tapahtui Parisin Sherman Oaksin alueella sijaitsevassa kodissa aamuviideltä torstain ja perjantain välisenä yönä, Yahoo! News uutisoi. Silminnäkijöiden mukaan paikalla nähtiin huppariin ja hansikkaisiin pukeutunut mies. Murtautuja pääsi sisään taloon etuoven kautta.

Paris Hilton ei ollut kotona murron aikaan. Paparazzit olivat kuvanneet hänet muutamaa tuntia aiemmin juhlimassa useissa Los Angelesin yökerhoissa. Hiltonin tiedottaja Elliot Mintz ei ollut vielä halukas kommentoimaan asiaa.