Britney ei päädy Duudsonien joulupöytään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset hurjapäät, eli Duudsonit, ovat tulleet Suomen lisäksi myös kansainvälisesti tutuiksi televisio-ohjelmillaan ja elokuvallaan. Ryhmän maskottina on nähty Britney-sika, joka ei tänäkään jouluna päädy miesten joulupöytään.

– Ei varmasti saavu. Siitä lähtien, kun Britney tuli taivaan lahjana pistämään meirän elämän ojennukseen ja olemaan meille järjen ja oikeurenmukaisuuren ääni, me ollahan jouluusin syöty pelkkää poroa, Duudson-Jarppi kertoi asiasta Aamulehden sunnuntailiitteen haastattelussa.

Toukokuussa 2004 syntyneen Britney Duudson -possun ammatiksi Jarppi Leppälä kertoo päällikön. Lähes viisivuotiaan maskotin nimi annettiin alunperin tyttöpossulle, sillä vasta myöhemmin sen huomattiin olevan urospuolinen.

– Sittemmin eräs laulajatar on tempauksillaan tahrinut nimeä. Toki meirän Britneymme on huomattavasti parempi laulamaan kuin tuo nimeltä mainitsematon laulajatar.