Coldplay haluaa Simon Cowellin haukut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva brittibändi Coldplay on kertonut haluavansa kykyjenetsintäohjelmien pelätyn tuomarin Simon Cowellin mukaan kiertueelleen.

Yhtyeen suunnitelmien mukaan American Idol ja X-Factor -ohjelmien tuomarina tutuksi tullut Simon Cowell olisi kiertueella mukana joko elävänä tai videon välityksellä. Tarkoituksena on, että Cowell haukkuisi yhtyeen esiintymistä. Coldplayn keulahahmo Chris Martin kertoi asiasta The Sun -lehdelle.

– Emme ole koskaan tavanneet Simonia, mutta haluamme hänet mukaan konsertteihimme ensi vuonna. Toivoisimme, että erään kappaleen lopussa hän tulisi videoscreenille ja toteaisi ”Tuo oli kertakaikkiaan kauheaa”. Luulen, että hän innostuu ehdotuksesta, mutta nyt se ei tule yleisölle enää yllätyksenä, Martin kertoi.

Hajoamishuhujen kohteena viime aikoina ollut Coldplay on parhaillaan ehdolla peräti seitsemän Grammy-palkinnon saajaksi. Yhtye ja uusi levy ovat ehdolla parhaan levyn, parhaan levytyksen, parhaan kappaleen, parhaan pop-esityksen, parhaan rock-esityksen, parhaan rock-kappaleen ja parhaan rock-albumin sarjoissa. Pystit jaetaan Los Angelesissa 8. helmikuuta 2009.