Emma Watson säälii Britney Spearsia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -tähti Emma Watson tuli kansainvälisesti tunnetuksi näyttelijäksi jo yksitoistavuotiaana, eli hän on elänyt koko teini-ikänsä julkisuuden valokeilassa. Hän kertoo tästä huolimatta elävänsä aivan tavallista elämää.

18-vuotias Emma Watson kertoi säälivänsä monia supertähtiä, kuten Britney Spearsia ja Lindsay Lohania, koska he eivät voi hänen mielestään elää normaalia elämää.

– Elän normaalimpaa elämää kuin moni luulee. Kun kuljen esimerkiksi junalla, ihmiset kuiskivat, että ”Tuo tyttö näyttää ihan Harry Potter -näyttelijältä, mutta hän ei käyttäisi junaa”, Emma Watson kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Ihmiset pysäyttelevät minua jonkin verran, mutta se ei häiritse minua. En ole koskaan halunnut olla niin kuuluisa, että en voisi elää normaalia elämää. En voisi kuvitella mitään yksinäisempää kuin elää lukittuna kotiin, hotellihuoneisiin ja autoihin.

Harry Potter -elokuvien lähestyessä loppuaan Emma Watson aikoo keskittyä jatkossa opiskeluun. Näyttelemistä hän ei kuitenkaan aio jättää. Äskettäin Emma paljasti voivansa harkita myös alastonkohtauksia, jos hänelle tarjottava rooli ja elokuvan ohjaaja ovat hänelle mieleisiä.