Big Brotherista tuttu Antti bannattiin Galleriasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa äskettäin päättyneellä tuotantokaudella kilpaillut BB-Antti sai äskettäin muutaman päivän pituisen jäähyn suositusta IRC-Galleria -verkkoyhteisöstä. Nyt jo Galtsuun palannut mies kommentoi asiaa blogissaan ja kertoo jäähyn johtuneen liian paljastavista kuvista.

– Kun nyt kyselette että miksi minun nicci oli poissa muutaman päivän, niin se johtuu ylläpidon mukaan liian paljastavista kuvista ja olin jäähyllä!! Huh,huh… Aika naurettavaa!!! Minun mielestäni ei niissä ollu semmoista, Antti kirjoittaa.

Ylläpito siis ”bannasi” Antin hetkeksi sivustolta. BB-Antti on itse kuitenkin eri mieltä kuviensa paljastavuudesta ja antaakin ylläpidolle tiukkaa palautetta.

– Nyt kuule ylläpito keskity vähän muiden sivujen tarkkailuun enemmän, missä oikeesti on ties mitä kuvia,eikä minun sivujen kyttäämiseen ;))!

Big Brother -kisan aikana nousivat esiin myös Antin YouTube-palveluun lähettämät videot, joissa mies nähdään strippaamassa ja esittelemässä muiden muassa takapuoltaan saunassa.