Jessica Alba järjesti hääjuhlat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden toukokuussa sukulaisensa ja ystävänsä avioliitolla yllättänyt Jessica Alba on viimein järjestänyt hääjuhlat läheisilleen.

Miehensä Cash Warrenin kanssa kaikessa hiljaisuudessa maistraatissa avioitunut supertähti Jessica Alba lupasi myöhemmin järjestää myös varsinaisen hääjuhlan. Tilaisuus järjestettiin viime perjantaina, Us Weekly kertoi.

Läsnäolijoiden lämpimäksi tilaisuudeksi kuvailemassa juhlassa 27-vuotias Jessica Alba ja 29-vuotias Cash Warren pitivät puheita, joissa he kertoivat suhteestaan, sitoutumisestaan ja kiintymyksestään. Ääneen pääsivät myös pariskunnan vanhemmat.

– Siellä ei nähty lainkaan kyyneleitä. Vain paljon onnellisuutta ja rakkautta. Se tuntui kaikista todella upealta, juhlissa mukana ollut kertoi lehdelle.