David Beckham mukaan Big Brotheriin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiaan kymmeneksi viikoksi juuri muuttanut jalkapallotähti David Beckham voidaan nähdä pian myös sikäläisessä Big Brother -ohjelmassa, jota esitetään Italiassa nimellä Grande Fratello. Viikonloppuna virallisesti AC Milanin joukkueeseen liittynyt tähti käy parhaillaan neuvotteluja vierailusta ohjelmassa.

Los Angeles Galaxy -joukkueessa normaalisti pelaava David Beckham viettää kaksi ja puoli kuukautta Milanon punamustassa paidassa. Maan pääministeri Silvio Berlusconin omistama joukkue on kaavaillut jalkapallon supertähdelle monenlaisia pr-tempauksia.

Brittiläisen Daily Star Sunday -lehden mukaan yksi näistä ennalta sovituista tilaisuuksista olisi vierailu Big Brother -ohjelmassa, jota esitetään Berlusconin omistamalla televisiokanavalla.

– Beckham on korkean profiilin tähti ja hänen saamisensa Big Brotheriin nostaisi takuulla katsojalukuja. Joukkueen kaikkien pelaajien on määrä vierailla viihdeohjelmissa tällä kaudella. Useimmat ohjelmista ovat Berlusconin yhtiön tuottamia ja koska hän omistaa myös joukkueen, Beckham nähdään myös televisiossa, italiasta kerrottiin lehdelle.