Vai ei suhdetta? Rihanna ja Chris kuhertelivat villisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadoslainen r&b-tähti Rihanna ja hänen poikaystävänsä Chris Brown eivät ole vahvistaneet seurusteluaan, vaikka supertähden perhepiiri on sen jo aiemmin myöntänyt. Vain ystäviksi tunnustautuva pari on nyt kuherrellut avoimesti juhliessaan Ranskassa.

Rihanna ja Chris Brown nähtiin nimittäin juhlimassa varsin vauhdikkaissa merkeissä pariisilaisella pintaklubilla. Toisiinsa kuin liimattuna juhlinut ja toisiaan alati kourinut pariskunta ei jättänyt enää juuri arvailujen varaa mitä tulee heidän suhteensa laatuun.

Chris juhli välillä klubin sisätiloissa jopa toppatakki yllään, mutta Rihanna antoi puolestaan palaa vain roiskeläppäkokoiseen minihameeseen ja tiukkaan mustaan toppiin sonnustautuneena. Katso kuvat pariskunnan villistä juhlimisesta tästä. Rihanna oli Ranskassa koska hän vierailee sikäläisessä Star Academy -televisio-ohjelmassa.