Victoria ja David Beckham sekoittivat Milanon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuva julkkispari, entinen poptähti Victoria ja jalkapalloilija David Beckham, saapuivat viime viikonloppuna Milanoon ja saivat kaupungin sekaisin.

David Beckham esiteltiin viikonloppuna yleisölle ensimmäistä kertaa AC Milan -jalkapallojoukkuueen jäsenenä. Lehdistötilaisuudessa oli läsnä myös Victoria Beckham. Hän ei kuitenkaan ole muuttamassa Italiaan miehensä perässä, vaan pysyy lasten kanssa tuhansien kilometrien päässä Los Angelesissa. Perhe joutui tekemään vaikean päätöksen, jotta pojat voisivat käydä koulussa.

Victoria kertoi tosin vierailevansa jatkossa usein Milanossa poikiensa kanssa. David joutui puolestaan todistelemaan toimittajille, ettei hänen vaimonsa uusi ura muodin parissa ole syy siihen, että hän oli valmis viettämään muutaman kuukauden Italiassa.

– Muodilla ei ollut mitään tekemistä Milanoon tulemiseni kanssa. Punamusta paita oli todellinen syy tänne tulooni ja tietenkin myös seuran hieno historia, David kertoi lehdistötilaisuudessa.

Victoria vietti samalla reissulla aikaansa Dolce & Gabbanan väen, eli Stefano Gabbanan ja Domenico Dolcen kanssa lounastaessa. Hänet nähtiin myös shoppailemassa, jolloin paikalliset asukkaat ja Milanossa olleet turistit tungeksivat nähdäkseen edes vilauksen kaupunkiin kovasti odotetusta julkkistähdestä. Victoria tarvitsikin turvakseen varsinaisen henkivartijoiden armeijan.