Beyonce Staralle: ”En osaa tehdä ruokaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu laulaja-näyttelijä Beyonce Knowles nähdään pian valkokankaalla uuden Cadillac Records -elokuvan naispääosassa. Uuden albuminsa marraskuussa julkaissut supertähti ehti kiireiltään tavata Staran toimittajan Hollywoodissa.

8-vuotiaasta saakka laulanut ja 13-vuotiaasta saakka keikkaillut supertähti paljasti haastattelussa keskittyneensä niin tiiviisti uraansa, ettei hän ole ehtinyt opetella lainkaan ruoanlaittoa tai muita kotitöitä.

– Minulla ei ole ollut aikaa olla kotona ja opetella yksinkertaisia kotitöitä, mutta nyt alkaa olla niiden aika. Äitini osaa tehdä todella voimakasmausteista Cajun-kalkkunaa. Ajattele nyt vähän, olen 27-vuotias enkä osaa keittää! Beyonce kertoi Staralle.

– Olen päättänyt, että nyt aion harjoitella tuon taidon. Toivon, että perheeni on elossa vielä ensimmäisen kalkkunani jälkeen, supertähti lisäsi.

Beyonce totesi, että ajankäyttö onkin hänelle nykyisin varsin haasteellista, sillä aikaa pitäisi osata jakaa töiden lisäksi myös perheelle ja itselleen. Kiireisestä elämästään huolimatta hän kertoi haluavansa perustaa perheen. Lue Beyoncen koko haastattelu tästä!