Beyonce Staran haastattelussa: ”Haluan perustaa perheen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin r&b-tähtiin lukeutuva laulaja-näyttelijä Beyonce Knowles julkaisi äskettäin uuden albuminsa ja pian hänet nähdään jälleen myös valkokankaalla. Stara tapasi supertähden Hollywoodissa.

Hiphop-tähti Jay-Z:n kanssa taannoin naimisiin mennyt Beyonce näyttelee pääosaa uudessa elokuvassaan Cadillac Records. Työkiireet vievät nykyisin suurimman osa monitaitoisen supertähden ajasta, mutta jatkossa hän lupaa antaa enemmän aikaa itselleen ja perheelleen.

– Aikaa ei ole koskaan tarpeeksi. Haluan aikaa omaa elämääni varten ja silti panostaa myös laulajanuraani. Tärkeysjärjestys muuttuu iän mukana. Haluan olla onnellinen ja perustaa perheen, Beyonce kertoi Staralle.

Lisäksi Beyonce kertoi aikovansa opetella lähiaikoina tekemään myös kotitöitä ja kokkaamaan. Tällä hetkellä hän ei nimittäin vielä osaa tehdä lainkaan ruokaa. Beyonce paljastaa haastattelussa myös oman ykkösidolinsa ja kertoo miten hän valmistautui uuteen elokuvarooliinsa. Lue Beyoncen koko haastattelu tästä!