Futistähti Ronaldinhon kotiin murtauduttiin – jättisaalis

Viihdeuutiset · Stara.fi

David Beckhamin seuratoverina seuraavat kymmenen viikkoa AC Milan -joukkueessa pelaavan jalkapallotähti Ronaldinhon kotiin murtauduttiin viime viikolla tähden ollessa joululomalla kotimaassaan Brasiliassa.

Italiassa töidensä takia asustavan 28-vuotiaan brasilialaissyntyisen Ronaldinhon asunnosta oli kadonnut murtovarkaiden matkaan koruja ja kelloja kymmenientuhansien eurojen arvosta, paikallinen poliisi arvioi uutistoimisto AFP:lle.

Vartijat huomasivat pian, että Varesessa, Milanon pohjoispuolella, olevaan asuntoon oli murtauduttu. He näkivät talossa kaksi miestä ja ampuivat varoituslaukauksia ilmaan. Murtovarkaat pääsivät kuitenkin pakenemaan. Tarkemmissa tutkimuksissa ilmeni, että varkaat eivät saaneet mukaansa arvokkaita palkintoja.

Samaan taloon murtauduttiin myös vuonna 2002.