Eliza Dushku yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenissä Hollywood–televisiosarjoissa ja useissa elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähdään tuoreessa The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Tähän saakka kaunotar on pitänyt vaatteensa tiiviisti yllään.

Dushku esiinttää The Alphabet Killer -elokuvassa Megan Paige -nimistä potilasta, joka päättää karata sairaalasta. Vaatteita vaihtaessaan hänet nähdään kohtauksessa myös yläosattomissa. Kuvia kohtauksesta löytyy tästä ja video puolestaan tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku kuvaa ensi vuonna ensi-iltansa saavan Dollhouse-sarjan jaksoja. Hän toimii samalla myös sarjan tuottajana.