Maailman seksikkäin nainen piti pintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden keväällä maailman seksikkäimmäksi naiseksi FHM-miestenlehdessä miljoonien lukijoiden toimesta äänestetty näyttelijä Megan Fox on pitänyt kärkipaikkansa seksikkäimpien listalla. Hänet sijoittui nimittäin jälleen ykköseksi.

Tällä kertaa kyseessä oli Fandango-julkaisun vuosiäänestys, jonka mukaan Transformers-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Megan Fox on edelleen maailman seksikkäin naistähti sekä miesten että naisten mielestä. Miesten antamien äänien perusteella toiseksi kaunein oli aiempien vuosien ykkönen Jessica Alba ja kolmanneksi Scarlett Johansson. Naisten mielestä toiseksi seksikkäin oli Jennifer Aniston ja kolmanneksi Halle Berry.

Maailman seksikkäimmän miehen titteli annettiin kuluvana vuonna australialaiselle Hugh Jackmanille. Hän joutui kuitenkin tässä äänestyksessä väistymään kärkipaikalta, sillä sekä miesten että naisten antamien äänten perusteella seksikkäin on tällä herkellä Johnny Depp. Miesten mielestä toiseksi sijoittui Brad Pitt ja vasta kolmanneksi Hugh Jackman. Naisten mielestä kakkonen on taas Twilight-elokuvan tähti Robert Pattinson ja kolmanneksi seksikkäin Denzel Washington.