Päätähti: Ferris ei lintsaa enää koulusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 1986 ikimuistettavimpiin komediaelokuviin lukeutunut Vaihda vapaalle, Ferris ei saa jatkoa, vaikka asiasta on huhuttu jo vuosien ajan. Elokuvan päätähti Matthew Broderick on nyt vahvistanut, ettei hän ole kiinnostunut jatko-osasta.

46-vuotiasta Broderickia on pyydetty useita kertoja mukaan koulupinnauksesta suoranaista taidetta tekevän klassikkoelokuvan uuteen osaan, mutta hän on mielestään jo aivan liian vanha kyseiseen rooliin.

– En enää osaa näytellä kapinallista nuorta miestä, Matthew Broderick totesi Star-lehdelle.

Näyttelijä kuitenkin paljasti haluavansa tehdä mieluummin komedioita kuin draamaelokuvia, sillä hän nauttii huumorista.

– Tunnen oloni kotoisaksi komedian parissa ja saan yleensä ihmiset nauramaan. Minun on vaikeampi seistä kameran edessä vakavana. Minusta mukana pitäisi aina olla myös vitsejä tai laulua tai vastaavaa.

Matthew Broderick avioitui vuonna 1987 Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parkerin kanssa ja pariskunnalla on kuusivuotias poika. Vaihda vapaalle, Ferris oli toinen Broderickin kansainvälisistä läpimurtorooleista. Kolme vuotta ennen sitä hän oli tähdittänyt myös toista menestyselokuvaa War Games, joka sai suuren suosion erityisesti Yhdysvalloissa.