Ashlee Simpson raivostui miehensä seksipaljastuksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessica Simpsonin pikkusiskona tunnetuksi tullut laulaja Ashlee Simpson sai taannoin perheenlisäystä rokkari Pete Wentzin kanssa. Nyt neitokainen on raivostunut, kun mies on mennyt paljastamaan julkisuuteen pariskunnan seksielämän asioita.

Fall Out Boy -yhtyeen riveissä musisoiva Pete Wentz kertoi pariskunnan ensimmäisestä rakastelukerrasta konserttinsa yhteydessä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa ja paljasti Ashleen antavan hänelle esimerkiksi yksityisiä strippausesityksiä.

– Se oli minulle paras yksittäinen rakastelukerta. Olimme Soho Grand -hotellissa ja siellä oli peili. Katselin sitä ja ajattelin ”Rakastelen unelmieni naista ja voin vielä katsella sitä peilistä”, Pete paljasti Access Hollywoodin mukaan.

Paljastuksista raivostunut Ashlee Simpson haukkui puolestaan miestään radiojulkkis Howard Sternin haastattelussa. Hän totesi, että Pete oli mennyt liian pitkälle tehdessään paljastuksia heidän intiimiasioistaan. Ashlee ei ollut asiasta mielissään ja lupasi maksaa potut pottuina: ”Kostan vielä tämä, kusipää!”

Pete Wentz ja Ashlee Simpson antoivat esikoispojalleen nimeksi Bronx Mowgli, mikä valittiin äskettäin vuoden typerimmäksi lapsen nimeksi.