Johanna Tukiainen jälleen listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tekstiviestikohustaan julkkikseksi tullut Johanna Tukiainen on kuluneen vuoden aikana noussut maamme kiinnostavimpien julkkisten kärkeen. Taannoin hänet nimettiin Google-hakukoneen haetuimmaksi julkkikseksi ja nyt Tukiainen on valittu Helsingin Sanomissa vuoden julkkikseksi.

Johanna Tukiainen keräsi 19 prosenttia annetuista äänistä ja jätti taakseen muiden muassa ulkoministerinä vakuuttavaa työtä tehneen Alexander Stubbin, joka sijoittui toiseksi 14 prosentin äänisaaliillaan. Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui Idols-suosikki Pete Parkkonen.

Neljäs julkkis oli Tuksun tekstiviestiskandaalin toisena osapuolena nähty Ilkka Kanerva. Lehden haastattelussa Tukiainen väittää, ettei enää paljastaisi Iken lähettämiä tekstiviestejä.

– Jos saisin nyt päättää, en kertoisi, että sain ne tekstiviestit. Haluaisin unohtaa Kanerva-kohun kokonaan. On olemassa vakavampiakin asioita, kuten tsunami. Ymmärrän, että sellaisista puhutaan paljon, Tukiainen kertoi Helsingin Sanomille.

Hesarin julkkisäänestyksen viides oli mäkihyppääjä Matti Nykänen ja kuudes Big Brother -voittaja BB-Anniina.