Touko-Pouko sekoilee jälleen uutuussarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulttimaineeseen nousseesta Studio Julmahuvi -sketsisarjasta tutuksi tullut hahmo Touko-Pouko palaa ruutuihin uudessa komediasarjassa. Jugi Style-nimisessä sarjassa nähdään myös kymmeniä muita sketsihahmoja.

Sunnuntaina 11. tammikuuta Subilla alkavan sarjan takaa löytyvät käsikirjoittajina Jukka Rasila ja Kari Hietalahti. Ohjaajana on toiminut näyttelijä Petteri Summanen, joka tekee sarjassa esikoisohjauksensa.

Vuonna 1998 nähty Studio Julmahuvi nousi nopeasti suureen suosioon ja sarja palkittiin Venla-palkinnolla. Touko-Poukon Muksuluurin lisäksi sarjan suosituimpia sketsejä olivat muiden muassa Z-Salamapartio, Viimeiset vaeltajat ja Die Kühe – Ratkaisijat. Sarjan myötä tunnetuiksi tulivat myös Tommi Korpela ja Janne Reinikainen. Vuonna 2005 Studio Julmahuvin jaksot julkaistiin myös DVD-muodossa.