Katy Perry lupasi shokeeraavan vuoden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Katy Perry on antanut faneilleen erikoisen uudenvuodenlupauksen. Hän lupasi nimittäin jatkaa heidän shokeeraamistaan myös vuonna 2009. I Kissed A Girl ja Hot’n’Cold -hiteistään tunnettu poppari ei halua itseään poptähden muottiin ja lupaa toimia sen mukaisesti.

– Tulette näkemään minut monenlaisissa yllättävissä tilanteissa. Ehkä ette odota sitä, mutta pidän siitä että ihmiset ovat varuillaan, Katy Perry sanaili Daily Star -lehdessä.

Kihlaushuhut rokkari Travis McCoyn kanssa viime viikolla kiistänyt Katy Perry totesi samassa haastattelussa myös, ettei hän halua seurata trendejä, vaan tulee ylläpitämään omaa linjaansa myös jatkossa. Luvassa on siis rohkeita asuja ja monenlaisia tempauksia.

– Mitä järkeä on olla poptähti, jos haluat olla pelkkä bimbo?