Britney Spears hiippaili harrastamaan seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Britney Spears on ollut jo vuoden ajan Jamie-isänsä tiukassa talutusnuorassa, sillä oikeus on määrännyt isän popparin viralliseksi huoltajaksi taannoisten mielenterveysongelmien takia.

Jamie-isän kerrotaan puuttuvan musiikkiuran lisäksi kovalla kädellä myös Britneyn yksityiselämään ja erityisesti miesvalintoihin. Brittiläisen Now-lehden mukaan supertähti on joutunut poistumaan salaa kodistaan, jotta voisi harrastaa seksiä. Muutaman tunnin kuluttua palattuaan Britney oli kuitenkin kertonut miksi oli poissa kotoa.

– Hän on ollut oman kotinsa vankina ja kaipaa huomiota joltain muultakin kuin perheeltään, mikä on aivan luonnollista. Hän kertoi isälleen missä oli ollut ja että oli sopinut tapaamisesta etukäteen ja saanut autokyydin tuttavaltaan, nimetön lähde kertoi.

Lehden tietojen mukaan Jamie-isä olisi suivaantunut tyttärensä uhmakkaasta toiminnasta niin, että oli lukinnut itsensä huoneeseensa. Tämän jälkeen Britney oli turhaan maanitellyt isäänsä ulos huoneesta.