High School Musical -tähti Ashley Tisdale bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittujen High School Musical -elokuvien tähti Ashley Tisdale on pitänyt pääasiassa matalaa profiilia ja pysytellyt poissa lehtien skandaaliotsikoista ja kansikuvista. Nyt hän on kuitenkin tehnyt tästä poikkeuksen.

Ashley Tisdale poseeraa nyt nimittäin tyylikkäissä bikinikuvissa amerikkalaisen Shape Magazine -lehden tammikuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Kuvien lisäksi Ashley antaa lehden lukijoille omat kuntoiluvinkkinstä. Katso kuvat tästä!

23-vuotias Ashley Tisdale tuli kansainvälisesti tunnetuksi High School Musical -elokuvien Sharpay Evansin roolistaan. Hän on kuitenkin tehnyt uraa myös mallina, laulajana ja tuottajana. Ennen läpimurtoaan Ashley näytteli myös The Suite Life Of Zack & Cody -televisiosarjassa. Tällä hetkellä Ashley Tisdale työstää uutta musiikkia itselleen. Levy on määrä julkaista huhtikuussa 2009. Hänet nähdään lähiaikoina myös They Came From Upstairs -elokuvan tähtenä. Forbes-talouslehden mukaan hän kuuluu parhaiten palkattujen nuorten Hollywood-tähtien joukkoon.