Paljastellut Jennifer Aniston joulun leffalistan kärkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-sarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös valkokankaalla uraa tehnyt näyttelijä Jennifer Aniston on noussut Yhdysvaltojen leffalistan kärkipaikalle uudella Marley & Me -elokuvallaan. Ensi-iltaa edelsi onnistunut kampanjointi alastonkuvilla GQ-lehdessä.

Jennifer Aniston sai tänä jouluna olla onnellinen myös siksi, että hänen entinen miehensä Brad Pitt jäi uudella elokuvallaan Anistonin uutuuden jalkoihin. Brad Pittin elokuva Benjamin Button joutui nimittäin tyytymään jouluviikon katsotuimpien listalla toiseen sijaan. Marley & Me keräsi kassaan Yhdysvalloissa 14,6 miljoonaa dollaria, kun Benjamin Button keräsi 11,7 miljoonan tulot.

Muista elokuvista Bedtime Stories toi lipputuloja jouluna 10,3 miljoonaa dollaria, Valkyrie 8,3 miljoonaa ja Jim Carreyn tähdittämä Yes Man 5,9 miljoonaa. Yhteensä kassa kilisi jouluviikolla 75 miljoonan dollarin edestä. Taloudellisen taantuman johdosta myynti oli kuitenkin selvästi viime vuoden vastaavaa ajankohtaa pienempi.