Suosittu wrestling-tähti yritti itsemurhaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuolinen wrestling-tähti Chyna kiidätettiin varhain lauantaiaamuna ambulanssilla sairaalaan varsin huonossa kunnossa. Hän oli Burbankissa juhlimassa syntymäpäiväänsä ystäviensä seurassa, kun tähti joi ”muutaman liikaa” ja hänet löydettiin makaamasta verissään.

Ystävät päättivät kutsua paikalle ambulanssin sen jälkeen, kun he löysivät showpainijan tajuttomana ja viiltohaavoja käsissään. Hänen epäiltiin yrittäneet itsemurhaa. Chyna, oikealta nimeltään Joan Marie Laurer, oli kuitenkin sairaalaan päästyään niin huonossa kunnossa, asiaa voitu ryhtyä selvittämään voimakkaan päihtymyksen takia.

Runsaan alkoholin lisäksi Chyna oli nauttinut ainakin hänelle määrättyjä reseptilääkkeitä, joita ei olisi saanut käyttää yhdessä alkoholin kanssa, TMZ uutisoi. Julkaisu tavoitti tähden myöhemmin puhelimitse, mutta hän totesi vain haluavansa hampurilaisen ja ranskalaiset.

36-vuotias showpainija nousi WWF-tähdeksi vuonna 1997. Hänen taiteilijanimensä oli Chyna: The Ninth Wonder of the World. Hän oli lajin ensimmäinen naismestari ja on edelleen yksi menestyneimmistä naistähdistä alalla. Chyna päätti aktiiviuransa vuonna 2001 ja on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboy-lehdessä ja näytellyt useissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa. Hän julkaisi myös 1 Night In China -nimisen kotipornovideon vuonna 2004.