BB-Niko paljasti IRC-Galleriassa: Parisuhde!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailusta tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, on kertonut alkaneensa seurustelemaan. Ensin hän kertoi asiasta Facebookin statuksessaan, jonka hän vaihtoi sinkusta ”Vaikeasti selitettävään parisuhteeseen”. Tämän jälkeen Niko kertoi asiasta blogissaan.

– Tänä aamuna se vihdoin tapahtui. Sain vihdoin ja viimein vaihtaa Facebookista sinkku-tilani pois ”Vaikeasti selitettävään parisuhteeseen”, joskin tämä ei ehkä kuitenkaan kerro ihan koko totuttaa. Koska ei tämä tilanne nyt niin kovin ”vaikea” ole. Tuntuu että tämä oli oikeasti yllättävän helppoa, Niko kirjoitti IRC-Gallerian blogissaan.

Kahden vuoden ajan sinkkuna ollut BB-Niko palasi äskettäin vanhaan työpaikkaansa kaupan kassalle. Miehen itsensä mukaan työpesti oli hyvää vaihtelua ja hän kertoi saaneensa asiakkailta hyvää palautetta. Tällä hetkellä tärkeintä on kuitenkin uusi ihmissuhde. Uusi rakas on tamperelainen mies.

– Toivon todellakin että tämä juttu kestää. Ehkä pöly hieman laskeutuu ja myös hänen on helpompi olla kanssani, tällä hetkellä kun kaikkien huomio kaduilla, baareissa on hieman jo ahdistanut tätä toistakin osapuolta. Ollaan tässä hetkessä vain ja ainoastaan me kaksi. Piste.

Niko tekee myös uudenvuodenlupauksen.

– Lupaan olla tekemättä samoja virheitä mitä tein aikoinaan parisuhde rintamallani. Lisäksi lupaan keskittyä yksityiselämääni & työelämääni 110 %.