Cheek peittosi Anna Abreun tiskijukkien vuosiäänestyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden aikana Liekeissä-hitillään runsaasti radiosoittoa saanut Cheek menestyi hyvin tiskijukkien vuosiäänestyksessä. Hänet valittiin kotimaisen Vuoden tulokas -sarjan voittajaksi ja lisäksi Liekeissä-kappale valittiin Vuoden biisiksi.

Kotimaisella puolella Vuoden tulokas -sarjan kakkoseksi äänestettiin Anna Abreu ja kolmanneksi Kendi. Molemmat sijoittuivat kolme kärkeen myös Vuoden biisi -sarjassa hiteillään Vinegar ja Connected. Vuoden yhtye -sarjan voittajaksi nousi 90-luvulla menestynyt Movetron. Toiselle sijalle äänestettiin Elastinen ja kolmanneksi Waldo’s People. Kotimaisen tuottaja-sarjan voitti Kimmo ”K-System” Kauppinen.

Kansainvälisellä puolella Vuoden artisti -sarjan voitti jo toistamiseen Rihanna. Toiseksi sijoitui Madonna ja kolmanneksi Britney Spears. Vuoden kansainvälinen tulokas oli Kat DeLuna ja Vuoden biisi saman tähden hitti Run The Show. Tulokas-sarjan toiseksi sijoittui Katy Perry ja kolmanneksi Kate Ryan.

Äänestyksen järjesti Discopress. Voittajia juhlitaan Tampereella maaliskuussa järjestettävässä Winter DJ Meeting -tapahtumassa.