Drew Barrymore wannabe-trendikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijä Drew Barrymore on tällä kertaa ihmetyttänyt perin maallisella rock’n’n’roll – tyylillään. Näyttelijää hoidetiin nimittäin äskettäin losangeleslaisessa kylpylässä ja paparazzit sattuivat samaan aikaan paikalle.

Takavuosien suosikkinäyttelijä rentoutui vapaa-aikanaan enkelten kaupungissa sijaitsevassa Kinara Spassa. Katso kuvat tästä! Viime aikoina Drew Barrymore on yhdistetty romanttisessa mielessä näyttelijä-tuottaja Jason Segeliin. Tuore pari on bongattu tähän mennessä muiden muassa karaoketreffeiltä.

Räväkkänä tähtenä tunnettu Drew oli teini-ikäisenä todellinen ongelmapakkaus, mutta hän korostaa rahoittuneensa kun ikää on tullut lisää. Myös roolit a-luokan elokuvissa, kuten Charlien Enkelit, ovat tuoneet tähdelle lisää itseluottamusta. Viime aikoina Drew on kuitenkin pysytellyt poissa menestyselokuvista.