Chelsy Davy on upea ilmestys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuninkaallisen perheen jäsenet ovat myös viihdelehtien tiiviissä seurannassa. Lehtien palstoilla seurataan myös kuningasperheen lähipiirin tapahtumia ja ihmisiä. Erityisesti nuorten prinssien seurustelusuhteet kiinnostavat kovasti ympäri maailmaa.

Nyt Prinssi Harry ja hänen tyttöystävänsä Chelsy Davy on bongattu nauttimassa lomastaan rantatunnelmissa. Harry oli pukeutunut rennosti punavalkoisiin shortseihin ja Chelsy puolestaan tyylikkäisiin tummansinisiin bikineihin. Pariskunta halaili avoimesti rannalla, vaikka Chelsy huomasi paparazzien seuraavan pariskunnan liikkeitä veneestä käsin. Hän tyytyi kuitenkin vain naureskelemaan kuvaajille. Katso kuvat tästä!

23-vuotias Chelsy Davy on syntynyt Zimbabwessa. Hänen isänsä on safaritoiminnalla rikastunut miljonääri. Koulunsa Chelsy on käynyt Kapkaupungissa. Syyskuussa 2007 Britanniaan muuttanut neitokainen opiskelee lakia Leedsin yliopistossa. Davy ja Prinssi Harry ovat tapailleet vuodesta 2004 saakka.