Brittipopparin timanttinen design-seksilelu 1.500 eurolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eurythmics-yhtyeen toinen osapuoli Dave Stewart tunnetaan menestyksekkään musiikkiuransa lisäksi myös arvostettuna visionäärinä ja suunnittelijana. Suomalaiselle matkapuhelinvalmistaja Nokiallekin osaamistaan myynyt tähti on nyt suunnitellut naisille hieromasauvan.

Stewartin Jimmyjane-nimiselle yhtiölle suunnitteleman Little Steel Tonight Vibrator -nimisen design-hieromasauvan hinnaksi kerrotaan 2.000 dollaria, eli noin 1.500 euroa. 56-vuotias neljän lapsen isä on koristellut teräksisen seksilelunsa peräti 28 upotetulla timantilla ja laitteeseen on painettu teksti ”Let’s Do It Again”, joka on samalla myös artistin tuoreimman kappaleen nimi. Mukaan tulee myös nahkainen remmi, jonka avulla tyylikästä hieromasauvaa voi kuljettaa vaikka kaulassa.

Little Steel Tonight ei ole ainoa Stewartin luomus kyseiselle yhtiölle, sillä aikuisten leikkeihin on myytävänä myös huomattavasti edullisempi 150 euron hieromasauva nimeltään Little Chroma Tonight. Vekotinten mainostekstissä niiden kerrotaan olevan täydellistä seuraa Stewartin Let’s Do It Again -kappaleelle.