Gossip Girl -sarjan kulisseissa ”syödään kuormasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisat tunnetut näyttelijät ovat löytäneet elämänsä rakkauden elokuvien kuvauspaikoilta joko vastanäyttelijöistään tai tekniikan puolelta. Erityisen aktiivista tämänkaltainen toiminta on ilmeisesti ollut Gossip Girl -suosikkisarjan kulisseissa.

Tuoreen In Touch -lehden mukaan harvinaisen monet sarjan tähdistä ovat löytäneet kumppanin työryhmän sisältä. Jotkut ovat ehtineet jo erota ja löytää korvaavan rakkauden toisesta vastanäyttelijästään. Heistä eniten esillä ovat olleet avoimesti seurustelevat Blake Lively ja Penn Badgley, mutta myös Leighton Meester, Ed Westwick, Chace Crawford ja vasta 15-vuotias Taylor Momsen ovat niin sanotusti syöneet kuormasta.

Lehden mukaan sarjan kuvausryhmä ja näyttelijät viettivät äskettäin pikkujouluja Manhattanin trendikkäässä Haven-yökerhossa, jossa Taylor Momsen ja Chace Crawford eivät saaneet käsiään irti toisistaan.

– He yrittivät olla huomaamattomia, mutta kaikki näkivät heidän suutelevan, silminnäkijä kertoi.