Johanna Tukiainen vaihtoi jo vuotta Thaimaassa – juhli selvinpäin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on noussut tänään päättyvänä vuonna Suomen viralliseksi höpöhöpö-julkkikseksi. Parhaillaan Tukiainen lomailee siskonsa ja ystäviensä kanssa Pattayalla, Thaimaassa, jossa vuosi vaihtui viisi tuntia ennen Suomea. Tukiainen paljastaa blogissaan juhlivansa vuoden vaihtumista selvin päin.

– Olemme juuri rakkaan ja kauniin siskoni Julian kanssa Jomtien Complex nimisen luksusasunnon parvekkeella katselemassa ilotulituksia. Tämä on suoraan rannalla, aivan ihan paikka!!!! Juomme molemmat Coca-Colaa ja nautimme illasta, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Lisäksi hän toteaa, että kulunut vuosi on ollut hänelle todella raskas. Syksyllä Johanna Tukiainen sairastui vakavaan malariaan, mutta selvisi hengissä pitkän sairaalahoidon jälkeen. Vuoden lopulla Tukiainen julisti avoimesti tulleensa uskoon ja hän jakaa otteita Raamatusta myös blogissaan.

– Olen itkenyt lähes päivittäin, tämä on niin järisyttävä kokemus minulle elämässäni. Uskon, että minulla on annettavana ihmisille paljon ja haluan kertoa kokemuksistani.

– Elämä on suurenmoinen lahja! Haluan toivottaa Siunattua Uutta Vuotta 2009 myös suomalaisille lääkäreille ja sairaanhoitajille, jotka pelastivat henkeni. Kiitos Jumala.