Lily Allen : The Fear

Singlet · Stara.fi

Viihdelehtien vakiokalustoon lukuisilla paljasteluillaan päätynyt brittitähti Lily Allen on saanut jälleen julkaistua myös uuden singlen. The Fear -niminen kappale on ensimmäinen maistiainen Allenin seuraavasta It’s Not Me, It’s You -albumista.

Biisi on perussoundiltaan hieman aikaisempaa Lily Allen -materiaalia popahtavampaa ja electronisempaa. Alun rauhallisen kitaratunnelmoinnin jälkeen kappale käynnistyy kertalaakista, mutta täyteen vauhtiinsa se pääsee kuitenkin vasta ensimmäisessä kertosäkeessä. Kertsi paljastaa myös soundipuolella mielenkiintoisen kehityksen, sillä nyt mukaan on otettu myös electrosoundeja. Taustan synapimputus kuulostaa raikkaalta ja on kaikin puolin onnistunut.

Kappaleen koukkuna toimivan kertosäkeen laulumelodia on varsin tarttuva ja energinen. Kun yhtälöön lisätään vielä muutenkin onnistunut äänimaailma ja toimiva melodia, on The Fear todettava potentiaaliseksi hittibiisiksi ainakin radiosoitossa. Tästä saisi helposti myös toimivat houseremixit. Samalla single antaa luvan odottaa myös hienoa uutta albumia.

Pisteet 4/5