Tältä Karate Kid -pahis näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla supersuosioon nousseet Karate Kid -elokuvat nostivat tuolloin tähdeksi myös monia elokuvasarjan tähtiä. Päätähti Ralph Macchion lisäksi tutuksi tuli myös pääpahis John Kreesen roolissa nähty Martin Cove.

Ralph Macchio on sittemmin tehnyt lukuisia elokuvia, mutta menestystä ei ole juuri tullut. Martin Cove on samassa tilanteessa, sillä hän on joutunut tyytymään lähinnä sivurooleihin b-luokan elokuvissa ja jatko-osissa. Kuluneena vuonna hänet nähtiin kuitenkin useissa elokuvissa.

Viihdejulkaisu TMZ on nyt bongannut Coven Hollywoodissa, kun hän oli viettämässä iltaa ystäviensä kanssa. Haastattelussa hieman liikuttuneessa tilassa oleva tähti paljastaa myös mielenkiintoisen seikan Karate Kid -elokuvien kuvauksista. Katso video tästä!