Pink : Sober

Singlet · Stara.fi

Räväkkä poptähti Pink on nyt julkaissut toisen singlelohkaisun tuoreimmalta Funhouse-albumiltaan. Sober-kappaleesta on tällä kertaa vastannut Pinkin itsensä lisäksi myös muiden muassa tuottajaguru Nate Hills. Sober onkin onnistunut jatko popparin radiohittien ketjussa.

Muiden tuoreiden singlejulkaisujensa tapaan tämäkin kappale on energistä poppia räväköillä rocksoundeilla ryyditettynä, vaikka tempo onkin varsin matala. Australiassa erityisen hyvin menestyneen kappaleen koukku perustuu tuttuun tapaan kertosäkeen melodiaan, mutta biisi toimii hyvin myös muilla osa-alueilla.

Edellisen So What -singlehitin nopeatempoinen marssitunnelma on nyt poissa ja tällä kertaa kappale etenee hieman rauhallisemmissa tunnelmissa. Biisin voima haetaan nyt vain laulajan vokaaleista. Kokonaisuutena kappale on potentiaalinen radiohitti, mutta jotain olennaista pinkmäisyyttä jää vielä puuttumaan, mistä syystä pisteet jäävät tällä kertaa kolmeen.

Pisteet 3/5

Uusimmat