Katy Perry erosi rokkarista – mies haukkui netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

I Kissed A Girl ja Hot’n’Cold -hiteillään viime vuonna superähdeksi noussut poptähti Katy Perry on taas vapailla markkinoilla. Hän erosi poikaystävästään, rocktähti Travis McCoysta, noin vuoden seurustelun jälkeen.

24-vuotias Katy Perry ja 27-vuotias Gym Class Heroes -yhtyeen tähti Travis McCoy lomailivat vielä jouluna romanttisesti Meksikossa, mutta lomareissu olikin ilmeisesti viimeinen niitti suhteelle. Pariskunta erosi nimittäin hieman ennen vuodenvaihdetta, Celebuzz uutisoi ensimmäisenä.

Julkkisparin eron paljasti Travis, joka kirjoitti aiheesta blogissaan. Hän oli pukenut asian Looking at the Front Door -nimisen kappaleen sanoituksen muotoon. Hän totesi pariskunnan riidelleen joka ilta ja vihjasi Katyn käyttäytyneen riitojen aikana kuin kymmenvuotias lapsi.

Lisäksi Travis totesi kannettavan tietokoneen olevan nyt hänen uusi uskollinen rakkaansa, joka ei koskaan petä häntä. Vielä samana iltana Katy Perry esiintyi Hollywoodissa julkkisten kansoittaman GridLock-klubin juhlissa. Läsnäolijoiden mukaan mikään ei viitannut siihen, että hänen pitkä ihmissuhteensa olisi juuri päättynyt.