Edesmennyt Idols-tähti Mia Permanto laulaa uutuussinglellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kolmannella Idols-tuotantokaudella finaaliin saakka selvinnyt Mia Permanto menehtyi viime maaliskuussa äkillisesti kotonaan. Tuolloin Permanto oli jo ehtinyt aloittaa esikoislevynsä tekemisen.

Oman levynsä lisäksi Mia Permanto lauloi myös yhtyeessä Bruised And Broken ja oli vierailemassa Cristal Snow’n esikoisalbumilla. Staran saamien tietojen mukaan tämä ei kuitenkaan jäänyt Idols-Mian viimeiseksi julkaisuksi, sillä hän laulaa myös uunituoreella trancesinglellä.

Mia Permanto oli ennen kuolemaansa ehtinyt laulaa myös tranceartisti Alex Kunnarin kappaleessa Breath In, joka on juuri julkaistu singlenä. Kyseinen kappale on mukana myös viime viikolla julkaistulla Cream Future Trance 2009 -kokoelmalevyllä. Kappaletta ovat singlejulkaisulle remiksanneet Jaakko ”JS16” Salovaara ja Joonas Hahmo.

Otteita kappaleesta voi kuunnella tästä.