Hanna Pakarinen : Shout It Out Loud

Singlet · Stara.fi

Suomen ensimmäisen Idols-kilpailun taannoin voittanut Hanna Pakarinen julkaisee Love In A Million Shades -nimisen neljännen studioalbuminsa 14. tammikuuta. Levyn uusi singlelohkaisu on Shout It Out Loud, joka paahtaa selvästi rockimmin kuin Hannan edelliset pop-singlet.

Hyvin rullaavan biisin tyylilaji lähentelee esimerkiksi Pinkiä, joka on muuttanut tyyliään viime aikoina monta piirua rockin suuntaan. Hannan kappaleen voima löytyy tarttuvan kertosäkeen lisäksi säkeistöistä, joissa on totuttua enemmän voimaa. Ne, sekä läpi biisin seuraavasta kitarariffi, jäävät lopulta ainoiksi valonpilkahduksiksi. Itse biisi toimii itsenäisenä sävelteoksena ja luultavasti myös livevetona hienosti ja on potentiaalinen hitti, mutta singlejulkaisulla palaset eivät ole kohdallaan.

Ilmeisesti jotain outoa on tapahtunut miksaus- tai masterointivaiheessa, sillä singlellä biisin yleissoundi on jäänyt aivan liian tunkkaiseksi. Nyt lopputulos kuulostaa siltä, että julkaisuun olisi vahingossa päässyt valmiin tuotteen sijaan levy-yhtiölle toimitettu demoversio. Pieleen menneestä masteroinnista huolimatta itse biisi ansaitsee kolme pistettä. Toivottavasti tulevan levyn soundit on viilattu paremmin kuntoon.

Patric Sarinin käsialaa olevasta kappaleesta jää tunkkaisuuden takia heikko fiilis, mutta varsinainen biisi siellä jossain savuverhon takana kuulostaa kyllä ihan onnistuneelta kasarirockilta ja potentiaaliselta hittibiisiltä. Uuden albumin syksyllä julkaistu ensimmäinen singlelohkaisu Make Believe oli hieman kevyempää poppia ja se jää kappaleena selvästi tämän uutukaisen varjoon.

Pisteet 3/5