Mies putosi hiihtohissistä housut nilkoissa, katso hurjat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa nähtiin viime viikolla erikoinen tilanne, kun hiihtokeskuksen tuolihississä matkustanut mieshenkilö putosi yllättäen hissistä, mutta jäi suksestaan roikkumaan hissivaunuun. Se ei kuitenkaan ollut miehen ainoa ongelma.

Vailin hiihtokeskuksessa tapahtuneessa välikohtauksessa miehen julkista nöyryytystä lisäsi nimittäin myös se, että jostain syystä miehen housutkin jäivät kiinni hissiin ja pian hän sai huomata roikkuvansa hissivaunun alla pää alaspäin ja housut nilkoissa. Hissin pysähtymistä paikalle katsomaan tulleet laskijat saivat siten ihastella myös miehen intiimejä ruumiinosia.

Erikoisen onnettomuuden uhri ehti roikkua pakkassäässä ilman housuja noin viidentoista minuutin ajan ennen kuin hänet saatiin pelastusoperaation myötä taas maan pinnalle. Sitä ennen hissivaunua piti siirtää varovasti sellaiseen kohtaan, että pelastajat pääsivät käsiksi mieheen. Hissivaunussa oli mukana myös lapsi, mutta hän ei kärsinyt rytäkässä. Syytä miehen putoamiseen tutkitaan parhaillaan. Kuvat tilanteesta löytyvät tästä.