BB-Henna myy jälleen itseään huutokaupalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut BB-Henna, eli Henna Kalinainen, huutokauppasi äskettäin itsensä pikkutuhmiin valokuviin internetin senttihuutokaupassa. Nyt neitokainen kauppaa jälleen itseään.

Aikaisemmassa Fiksuhuuto.fi -senttihuutokaupassa Hennan hinnaksi tuli 7,09 euroa ja tempauksella kerättiin hyväntekeväisyyteen 980 euroa. Nyt Henna on myynnissä Bidoloo-huutokaupassa. Myynnin kohteena on hulppea illanvietto Helsingin yössä Hennan ja suurelle yleisölle vielä tuntemattoman iltatyttö Inkan kanssa. Kuva neitokaisista löytyy tästä.

– Sinut järjestetään Helsinkiin, jossa majoitut hotelliin. Illalla limusiini noutaa sinut ja tytöt syömään hienoon ravintolaan ja tutustumaan. Tämän jälkeen ajellaan limusiinilla Helsingin ”näyttäytymispaikoilla” ja nautitaan kuohuvaa mansikoiden kera, huutokaupan esittelytekstissä kerrotaan.

Paketin hinta on tällä hetkellä 1.500 euroa. Myyntihinta ohjataan palvelun ilmoituksen mukaan kokonaisuudessaan ostajan valitsemaan hyväntekeväisyyteen. Huutokaupasta kertoi ensimmäisenä Seiska.