BB-Henna raivostui: En ole myynnissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään, että internetissä toimivassa Bidoloo-huutokaupassa on myynnissä railakas illanvietto Big Brother -ohjelmasta tutuksi tulleen Henna Kalinaisen kanssa. Nyt Henna on kuitenkin ilmoittanut koko huutokaupan olevan huijausta.

BB-Henna kuuli asiasta ensimmäisen kerran vasta tänään MTV3:n Viihdeuutisilta. Tuohtunut BB-julkkis ilmoitti ottavansa asiasta selvää. Tämän jälkeen nettihuutokauppa julkaisi tiedotteen, jossa se ilmoitti, että kyse on uudelleen avatusta huutokaupasta, sillä huutokaupan aiemmin voittanut ei ole lunastanut ostostaan.

Palvelun mukaan BB-Henna ja hänen aisaparinaan huudettavana oleva Inka ovat molemmat tehneet asiasta sopimuksen. Tiedote paljasti kuitenkin samalla, että nämä sopimukset on tehty aivan toisen yrityksen kanssa ja kyseisen sopimuksen huutokauppa on alunperin päättynyt jo viime kesänä, MTV3 uutisoi.

– Kumpainenkin tyttö on tehnyt sopimuksen kyseisestä asiasta, ja kohde on ollut huudettavana myös aiemmin. Koska ensimmäinen huutaja ei maksanut huutamaansa kohdetta, palautuu se takaisin myyntiin käyttöehtojen mukaisesti, tiedotteessa kerrotaan.

Tilanne on nyt siis aikamoisen epäselvä. Uusi huutokauppa alkaa taas nollasta, mikäli se koskaan edes alkaa. Palvelun verkkosivustolla tuotteen hinnaksi ilmoitetaan 1.500 euroa.