Mamma Mia! -lukijakilpailu päättyi – voitto Lahteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden supermenestykseksi elokuvarintamalla nousseen Mamma Mia! -elokuvan lukijakilpailu on päättynyt. Voittaja löytyi tällä kertaa Lahdesta. Hänelle lähtee lähipäivinä postissa upea ja todella harvinaislaatuinen palkintopaketti.

Lukijakilpailun palkintopakettin helmenä on Mamma Mia! -elokuvan DVD-versio, jossa on ABBA-yhtyeen molempien miestähtien omakätiset nimikirjoitukset. DVD sisältää myös elokuvan sing-a-long -version, jossa katsoja voi laulaa mukana elokuvan hittejä. Lisäksi pakettiin sisältyy elokuvan soundtrack-albumi.

Joulun lahjahitteihin lukeutunut Mamma Mia! oli ensimmäinen DVD, joka on myynyt Suomessa platinalevyyn oikeuttavan määrän. Samalla se oli ensimmäinen DVD, joka myi yli 100.000 kappaletta.

Ruotsalaisen ABBA-yhtyeen menestysmusiikkiin perustuvaa musikaalia on esitetty viimeisen yhdeksän vuoden aikana yli 130 kaupungissa ympäri maailmaa. Viime kesänä musikaali taipui myös valkokankaalle Tom Hanksin tuotannossa. Leffan on Suomessa nähnyt jo lähes 400.000 katsojaa, eli se oli viime vuoden katsotuin elokuva.