24-sarjan Elisha Cuthbert naisellisena, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneen 24-televisiosarjan tuorein tuotantokausi sai äskettäin ensi-iltansa Yhdysvalloissa. Viime vuoden tynkäkauden jälkeen katsojaluvut ovat olleet nyt nousussa. Kauden alkamista juhlistettiin kutsuvierastilaisuudella.

Seitsemännen tuotantokauden käynnistymistä ja samalla myös sarjan 150. jaksoa juhlimassa nähtiin myös Elisha Cuthbert, joka on ollut viimeisimmillä tuotantokausilla ensimmäisiä pienemmässä roolissa. Kaunotar oli pukeutunut tummanvihreään asuun, joka muistutti iltapuvun sijaan lähinnä sairaalavaatetta.

Kokonaisvaikutelma oli varsin naisellinen, mutta epäonnistunut asuvalinta sai Elishan näyttämään kymmenen vuotta itseään vanhemmalta. Katso kuvat tästä.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu 26-vuotias Elisha nähdään myös CBS-kanavan uuden Ny-Lon -sarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert näyttelee sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka