Supertähdille jaettiin tuhansien ökylahjoja gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Hollywoodissa järjestettiin vuosittainen Golden Globe -gaala, jossa palkittiin viime vuoden parhaita elokuvia. Tilaisuuden VIP-vieraita houkuteltiin paikalle perinteiseen tapaan antamalla heille arvokkaita lahjoja.

Usein lahjapussin sisältöä ei ole paljastettu julkisesti, mutta nyt Golden Globen ”selviytymispakkauksista” on tihkunut tietoa lehdistölle. Esimerkiksi High School Musical -elokuvien tähti Vanessa Hudgens keräsi itselleen peräti 12.000 dollarin edestä tuotelahjoja, joita kantamaan tarvittiin myös hänen avustajansa. Lahjojen joukossa oli muiden muassa kahden hengen vapaakortti elokuvateattereihin vuodeksi, BlackBerry-puhelin, kahviautomaatti, 4.000 dollarin timanttikoru, useita design-laukkuja ja vuoden kuntosalikortti.

Ilmaislahjojen tarkoituksena on saattaa tuotteet julkkistähden käteen ja sitä kautta saada tuotteelle näkyvyyttä. Tästä syystä kaikki eivät olleet innoissaan tuotelahjoista. Esimerkiksi koomikko Ricky Gerwais ja Changeling-elokuvan ohjaaja Clint Eastwood olivat närkästynyt tavasta jakaa arvokkaita tuotteita julkkiksille.

– En halua mitään. En halua lahjoja. Nämä yritykset yrittävät vain mainostaa tuotteitaan ja heidän mielestään tämä on halpaa markkinointia. He haluavat myydä tuotteitaan ja ansaita taloudellisesti, mikä on ok, mutta se ei ole minun juttuni, Clint Eastwood kertoi People-lehdelle.